•  
  • * Update datum : 07-01-2013

Loodszeven interieurarchitecten is sinds 2006 gevestigd in Maastricht en heeft een eigen atelier gevestigd  in Zussen (gemeente Riemst, Belgie). De productieloods met huisnummer 7 stond aan de wieg van de bedrijfsnaam ‘Loodszeven'.De meeste ontwerpen van Loodszeven worden in eigen beheer in dit atelier gemaakt.

De ontwerpen van loodszeven zijn duurzaam en tijdloos. De weloverwogen maatvoering, de krachtige unieke uitstraling, de minimalistische eigen(zinnige) vormtaal, het creatieve materiaal gebruik, “out of the box“ denken en onconventionele benaderingen zijn in het oog springende en herkenbare stijlelementen van Loodszeven.

Omdat de ontwerpen van Loodszeven in eigen beheer worden uitgevoerd weet Loodszeven als geen ander hoe realistisch en uitvoerbaar hun concepten zijn. Dit onderscheidt Loodszeven van de meeste andere interieurarchitecten en product vormgevers die voor de uitvoering van hun ontwerpen vaak zijn aangewezen op derden.

Loodszeven maakt unieke duurzame ontwerpen voor interieur (keukens, badkamers, zolders etc.) als ook exterieur (aanbouw of verbouw, dakkapel etc.). 3-d visuals, concepten, bouwtekeningen, installatie tekeningen, berekeningen bouwbegeleiding, financiële planning, bemiddeling en vergunningsaanvragen.